Onze partners

MyProfs is gespecialiseerd in technische functies binnen het hogere kader. Maar als u een professional zoekt op een iets ander gebied, kunnen we u ook helpen. Daarvoor werken we samen met ervaren partners in verschillende specialismen. Monteurs, financials of andere functies: samen zorgen we ervoor dat u de juiste persoon op de juiste plek krijgt.

Technical Job Solutions

Technical Job Solutions is in 2013 opgericht door Erik Westerbeek, die zo’n 15 jaar ervaring heeft in het bemiddelen van technisch personeel bij verschillende bedrijven. Of het nu gaat om het uitzenden, detacheren, werving & selectie of het in- en doorlenen van personeel. Technical Job Solutions heeft de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Simpel, snel, deskundig en betrouwbaar leveren we de juiste kandidaat. Wij bemiddelen met name monteurs  in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde, installatietechniek, procestechniek en de civiele techniek.

Onze medewerkers nemen we gelijk serieus. Op welk niveau ze ook werkzaam zijn, wij luisteren naar ze en gaan aan de slag om een passende uitdaging te vinden. Ook als dat een verbreding van of verandering in hun carrière betekent.

 

LAenB

LAenB (Langeveld  Advies en Bemiddeling Flexwerk) beschikt over ruim 35 jaar ervaring in alle facetten van de uitzendbranche. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van vakkrachten in de techniek, met name de zware en lichte procesindustrie, zoals olie en gas, petrochemie en energie, on- en offshore.

LAenB richt zich vooral op het bemiddelen van staftechnische functies voor projecten in binnen- en buitenland. Ook het bemiddelen van uittredende maar tijdelijk doorwerkende senioren (vervroegd of op AOW-gerechtigde leeftijd) in lijn- en/of staffuncties op MBO+ niveau behoort tot de mogelijkheden.

Omdat eigenaar John Langeveld zijn bemiddelingen contractueel wil onderbrengen bij een kwalitatief hoogstaand bureau werkt hij samen met MyProfs.

 

ByConsciousByConscious_logo

ByConscious is actief op de arbeidsmarkt voor professionals in de vakgebieden Accounting, Control en Audit in het Noorden van Nederland. ByConscious bemiddelt voor tijdelijke opdrachten (interim, project, detachering) en vaste vacatures (werving & selectie, recruitment)!

ByConscious heeft sinds 2006 een interessant netwerk van kandidaten en opdrachtgevers opgebouwd in diverse sectoren: De laatste jaren is ByConscious met name actief voor organisaties in olie, gas en energie zoals Enexis, Gasunie, Gasterra, GLT-PLUS en NAM.

De kandidaten die ByConscious bemiddelt laten zich kenmerken door een stevige opleiding, passende ervaring en onderscheidende persoonlijkheid!