Nieuws

Geslaagde barbecue 26 september 2014

Afgelopen vrijdag om 16:30 uur kwamen de eerste medewerkers reeds opdraven voor de allereerste MyProfs BBQ.  Het was grappig te zien dat een aantal mensen elkaar regelmatig op de werkvloer tegenkomt, maar dat zij niet van elkaar wisten dat ze MyProfs-collega’s waren. Alleen al om die reden was dit initiatief er eentje die absoluut een vervolg moet gaan krijgen. Het was overigens goed om te zien dat ook onze “partners” van LAenB en Technical Job Solutions aanwezig waren. Helaas moest onze derde “partner” Patrick van Hees van ByConscious verstek laten gaan, maar een volgende keer is ook hij absoluut van de partij.

Na een uitgebreide onderlinge kennismaking namen Stefan en Peter kort het woord om een ieder welkom te heten. MyProfs is de afgelopen jaren hard gegroeid en het ligt in de lijn der verwachtingen dat we volgend jaar nog één keer een stapje in omzet gaan maken. Nu al, maar met name na volgend jaar zullen we de focus vooral gaan leggen op het groeien in goed werkgeverschap en niet zozeer meer op groei in omzet. Wij hebben de intentie om met een kwalitatief goede groep medewerkers de komende jaren tegemoet te gaan. We zullen meer en meer overgaan op dienstverbanden voor onbepaalde tijd en een (nog beter) pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zullen we meer aandacht gaan geven aan teambuilding, training/coaching en het aannemen van projecten in eigen beheer.

Rond 18:00 uur werden de eerste stukken vlees op de gril gelegd en vonden de diverse salades via de vorkjes hun weg naar de daarvoor bestemde plaats. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind, zodat we de barbecue naar buiten konden schuiven, daar het binnen in de tent reeds behoorlijk blauw begon te worden. Keurig op tijd, zo rond 19:30 uur, keerden de meeste mensen met hopelijk een voldaan gevoel huiswaarts. Ondanks een aantal afzeggingen waren er al met al toch iets meer 40 personen, meer als de helft van ons bestand en derhalve mogen we het een geslaagde barbecue noemen.

IMG-20140929-WA0000 IMG-20140929-WA0002 IMG-20140929-WA0003IMG-20140929-WA0005IMG-20140929-WA0004

Terug naar het nieuws overzicht