Diensten

Gemotiveerde professionals in olie, gas en energie

MyProfs bemiddelt technische professionals op de niveaus MBO +, HBO en WO voor bedrijven in de sectoren olie & gas, energie en (petro)chemie. Onze mensen zijn gedrevener en gepassioneerder en door hun intrinsieke gemotiveerdheid leveren zij een hoger rendement.

Met onze persoonlijke aanpak en brede netwerk bieden we diverse diensten waarmee uw organisatie verder komt. Neem contact op voor meer informatie over onze diensten, of bel +31 (0)85 2500 216.

Contact opnemen

Onze diensten

Teambuilding

De grote kracht van MyProfs is onze persoonlijke aanpak: we communiceren duidelijk en we laten teams beter presteren door het…

Lees verder

Werving & selectie

De juiste kandidaat vinden voor een (tijdelijke) functie is voor ons dagelijks werk. Ondanks dat er niet veel technisch specialisten…

Lees verder

Onze expertise

De focus ligt bij MyProfs op bedrijven in de olie & gas-, (petro-)chemische- en energiemarkt, waarvoor we technisch specialisten op de niveaus MBO +, HBO en WO aanbieden. Daarbij richten we ons op vakgebieden als werkvoorbereiding, costing, engineering, planning, proces- en projectmanagement.