Projecten

GLT-PLUS “Asset Groningen”

Veilig, efficiënt en effectief uitvoeren van projecten en onderhoud van de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM).

 

Yvonne Velting is als één van de assistent site coördinatoren werkzaam op GLT-PLUS. Ze beschrijft haar werkzaamheden;

Ons site team bestaat uit 19 Site Coördinatoren en 4 Assistent Site Coördinatoren. Wij opereren voor alle installaties die zich in de provincie Groningen begeven en voor de twee ondergrondse gasopslagen in de Provincie Drenthe en Friesland. Onze taak als Assistent Site Coördinator is om de Site Coördinatoren administratief te ondersteunen bij de voorbereiding en uitvoering van de onderhoudsactiviteiten. Deze onderhoudsactiviteiten variëren van losse onderhoudsdagen tot 3-, 6- of 12- jaarlijkse ShutDowns.

De taken op het gebied van voorbereiding zijn o.a.: het verzamelen van de werkpakketten, het contacteren van de werkvoorbereiders over de werkzaamheden, notuleren van IAP sessies en het coördineren van de betreffende planning.

De taken op het gebied van uitvoering zijn o.a.: het verwerken van de terugkoppeling uit de onderhoudsactiviteiten in de werkorders, het opstellen van rapportages, planningen bijhouden en eventuele afwijkingen overleggen met de Site Coördinator en het aanmaken van notificaties (meldingen van een storingen). Kortom het bewaken en archiveren van de procedures en instructies in het documentbeheersysteem (SAP). Op deze manier verwachten wij de kwaliteit te kunnen verhogen op het gebied van veiligheid en geven wij de Site Coördinatoren meer ruimte om te kunnen coördineren en leiding te geven on site.

Al met al een zeer afwisselende baan, waarbij coördinatie, communicatie en samenwerking van enorm belang zijn om zo optimaal mogelijk als team te kunnen opereren!

Foto MyProfs