MyTechs

Logo Mytechs zwart blauw PNGMyTechs is een onderdeel van MyProfs dat zich richt op het ontwikkelen van vakmanschap. Wij doen dit door jonge ambitieuze mensen aan een baan in de techniek te helpen en ze voor te bereiden op een (vervolg)opleiding. De jonge techneuten komen bij MyTechs in dienst en gedurende het eerste jaar wordt bekeken of je over voldoende ambitie en potentie beschikt om een overstap te maken naar MyProfs. Indien dit het geval blijkt te zijn wordt in onderling overleg bekeken welke opleiding past bij jouw ambitie. Op deze manier creëren we de mogelijkheid dat je aan de ene kant alle aspecten van de werkvloer leert kennen, maar aan de ander kant werkt aan jouw eigen carrière.

Om te beginnen zul je te werk gesteld worden als monteur bij bedrijven in de industrie, utiliteit of aanverwante branches. Je hebt daarna de kans te kiezen voor een opleiding tot bijvoorbeeld werkvoorbereider of engineer. We richten ons met name op markt in Noord Nederland, maar ook in andere delen van het land hebben we mogelijkheden.

MyTechs zoekt hiertoe mensen met veel potentie, geen 9 tot 5 mentaliteit en een opleidingsniveau MBO 4 werktuigbouwkunde of elektrotechniek. We richten ons hierbij met name op schoolverlaters, of kandidaten met 1 of 2 jaar werkervaring. Mensen die een hart voor de techniek hebben en de bereidheid hebben om zich hier verder in te ontwikkelen. Spreekt dit je aan? Neem dan contact op met Misjel de Jong (misjel@mytechs.nl) of Erik Westerbeek (ewesterbeek@mytechs.nl). Misjel is ook te bereiken via 06-40531019 en Erik via 06-23472359

ook te bereiken via 06-40531019 en Erik via 06-23472359