Nieuws

MyProfs hoofdsponsor Achilles 1894.

(bron: Asser Courant 8 sept. 2015)

Assen – MyProfs B.V. is met ingang van dit seizoen de nieuwe hoofdsponsor van voetbalvereniging Achilles 1894. Het bestuur van de Asser hoofdklasser laat weten zeer verguld te zijn met deze overeenkomst. Het bedrijf van Peter de Jong en Stefan de Prie staat als hoofdsponsor op de voorkant van de shirts van het eerste elftal. MyProfs, met het hoofdkantoor in Staphorst, tekende een contract voor drie jaar. Het bedrijf was al lid van de Business Club 1894.

Contract 

                        De contracten zijn ondertekend. Van links naar rechts: Peter de Jong (MyProfs),
       Ronald Keen (voorzitter Achilles 1894) en Jan van der Heide (Stadsbeheer). – Foto: Achilles 1894

Achilles 1894

MyProfs
MyProfs B.V. is in 2008 opgericht en heeft inmiddels een groot aantal professionals in dienst. Het bedrijf heeft vestigingen in Groningen, Staphorst en Amsterdam. De professionals van MyProfs voeren op projectbasis (engineering)werkzaamheden uit en kunnen daarnaast ook bemiddeld worden naar opdrachtgevers. Het bedrijf richt zich met name op de olie-, gas-, en energiebranche.

Shirts

De club heeft ook een nieuwe sponsor voor de achterkant van het shirt. Daar prijkt de naam van het bedrijf Stadsbeheer van Jan van der Heide. Stadsbeheer is ook al jaren sponsor van Achilles 1894.

Stadsbeheer is een flexibele softwarebouwer die totaaloplossingen biedt voor gemeenten.
Broeksponsor is Brasserie De Kroon in Assen.

 

Terug naar het nieuws overzicht